Kwasbucza zielona herbata na zakwasie żytnim
Smak zielonej herbaty z domieszką cytrusów oraz ….? Język jest zbyt ubogi żeby opisać ten smak. Jeśli nigdy nie próbowałeś truskawek żaden opis nic Ci nie powie. Tak samo jest z Kwasbuczą. Spróbuj a doświadczysz tego smaku. Innej możliwości nie ma … Unikalny smak i aromat Kwasbuczy powstaje dzięki fermentacji naparu z zielonej herbaty przy użyciu zakwasu żytniego. Stanowi kwintesencję zalet zdrowotnych płynących z połączenia zielonej herbaty ze Sri Lanki z bakteriami probiotycznymi zawartymi w zakwasie żytnim. Jest ŻYWA. W miarę dojrzewania zmienia swój smak. Przybywa nut cytrusowych, zwiększa się nagazowanie. Doświadczanie zmian zachodzących w smaku kwasbuczy jest jak podróż. Musisz doświadczyć jej sam… Składniki: woda, cukier brzozowy, cukier trzcinowy, zielona herbata, zakwas żytni razowy Zielona herbata fermentowana na zakwasie żytnim Naturalny probiotyk – według badań wykonanych przez J.S. Hamilton, zawiera prawie 4 miliardy bakterii fermentacji mlekowej w 100 ml. Zawiera żywe kultury bakterii Lactobacillus Niskoenergetyczny – Butelka 0,33 l kwasbuczy to tylko 45 kcal. To mniej niż w połówce jabłka. Bezalkoholowy – zawiera mniej niż 0,5% alkoholu, co według polskiego ustawodawstwa kwalifikuje go do napojów bezalkoholowych. Niewielkie ilości alkoholu w Kwasbuczy powstaje na skutek naturalnej fermentacji. Zawiera Flawonoidy, witaminy z grupy B, C oraz E Wspomaga odchudzanie dzięki przyśpieszeniu spalania tłuszczu Wzmacnia odporność Wiele innych zalet Kwasbuczy musisz doświadczyć sam! Kwasbucza z naszej Manufaktury zawiera żywe kultury bakterii kwasu mlekowego. Należy przechowywać ją w warunkach chłodniczych. Wartość odżywcza KwasbuczyTM w 100 ml produktu. Wartość energetyczna 63 kj / 15kcal Tłuszcz 0 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 4,6 g W tym cukry 2,2 g Błonnik 0 g Białko 0 g Sól 0 g
ul. Akacjowa 21F
05-830