MARTIKA – Ubój i Przetwórstwo Mięsne Alina Jaje

Polędwiczka nadziewana podkarpacka

Polędwiczka nadziewana z Martiki to najwyższej jakości szlachetna wędlina wieprzowa, która swój wyjątkowy, niepowtarzalny smak zawdzięcza oryginalnemu procesowi wytwarzania. Polędwicę wieprzową nadziewamy mięsem (tym samym, z którego wyrabiamy naszą smakowitą kiełbasę wiejską), dodajemy zioła i naturalne przyprawy w odpowiednich proporcjach, a na końcu poddajemy specjalnemu procesowi wędzenia w dymie drewna bukowego i olchowego. Dzięki temu nasza polędwiczka nadziewana jest krucha i soczysta, a w jej zapachu odnaleźć możemy niezapomnianą nutę tradycyjnych, staropolskich wędlin.

Polędwiczkę nadziewaną wytwarzamy wyłącznie z mięsa pochodzącego od tego samego, sprawdzonego hodowcy. Tak samo jak wszystkie nasze pozostałe wyroby.

Nigdy nie używamy żadnych sztucznych barwników, konserwantów i polepszaczy smaku.

categoryMięsa, wędliny
Certyfikaty:
Radomyśl Wielki, podkarpackie
Witosa 13
39-310