"Manufaktura Kombuchy" - Pro-Arch Bartosz Jurewicz

OMAM! KOMBUCHA

OMAM! KOMBUCHA to niepasteryzowany napój o organicznym działaniu. Warzony jest naturalnie z esencji zielonej herbaty i cukru w procesie fermentacji żywą pożywką grzybka japońskiego kombucha tzw. SCOBY – Symbiotic Cultures of Bacteria and Yeats – czyli Symbiotyczną Kulturą Bakterii i Drożdży. Dwutlenek węgla CO2 jest oryginalnym produktem fermentacji. Unoszący się w kombuchy „DUCH” jest naturalną zawiesiną żywych kultur bakterii oraz zdrowych drożdży biotycznych i nie należy się go bać. Nalezy go spożyć lub można przecedzić przez sitko lub gazę. PIĆ SCHŁODZONY. PRZECHOWYWAC W CIEMNYM I CHŁODNYM MIEJSCU, A PO OTWARCIU W LODÓWCE DO 48h. 

categoryNapoje
Cena orientacyjna: 20 zł / sztuka
Certyfikaty:
Strzelin, dolnoslaskie
ul. Mickiewicza 1A
57-100